NASLite Network Attached Storage

www.serverelements.com
Task-specific simplicity with low hardware requirements.
It is currently Wed Aug 12, 2020 10:14 pm

All times are UTC - 5 hours [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
PostPosted: Tue Mar 04, 2008 9:40 am 
Offline

Joined: Thu Feb 07, 2008 12:16 pm
Posts: 31
Howdy, on a normal workgroup computer I can do a
net use x: \\server\Disk-0 and it will mount the drive just fine. I have also made this a small batch file and then gone into Windows XP and made it a scheduled task at startup so it should be available all the time.

The problem is my wife and I's laptops. They are not workgroup computer but belong to our respective work related domains.

If I try to do the net use on either of those domain laptops this is the error I receive:

C:\Documents and Settings\ma10936>net use t: \\nasbox\Disk-0
The password is invalid for \\nasbox\Disk-0.

To connect nasbox\Guest to nasbox, press ENTER, or type a new user name:
Note: nasbox is the name of the NASLite machine

If I try to map it from Windows Explorer basically the same thing.

Any ideas?????

Before I submited this I actually got it work. I did the following:

net use t: \\nasbox\Disk-0 /user:domain\username

and it worked just fine.
I was thinking it would prompt me for the password but it was not required.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC - 5 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 24 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group