NASLite Network Attached Storage

www.serverelements.com
Task-specific simplicity with low hardware requirements.
It is currently Sat Oct 19, 2019 10:03 am

All times are UTC - 5 hours [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
PostPosted: Sat Sep 07, 2013 12:26 pm 
Offline

Joined: Thu Dec 29, 2005 9:49 pm
Posts: 14
Location: Brockville, ON
I had a fully functioning NASLite-M2 installation including UPNP media server. I tried installing a larger hard drive in the NAS box, but this in the end did not function reliably so I'm back to having just the original 2 hard drives. Somewhere along the way though NASLite-M2's UPNP function has been lost. Can still transfer files via FTP though.

On the Server Status html page it shows the UPNP and DAAP services are both enabled, and I've re-indexed the content as well as rebooted but still UPNP clients do not detect the NAS box as a media server. I've have tried re-indexing using either the generic, PS3 or DLNA compliance profiles. The clients I've tried are a Sony PS3 and a Nokia n810, which used to detect the NAS box just fine.

Any thoughts on how else to get this functionality back ? Is there an "indexing file" of some kind that I can try deleting, by booting the NAS box using a bootable Linux CD ?


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC - 5 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group