NASLite Network Attached Storage

www.serverelements.com
Task-specific simplicity with low hardware requirements.
It is currently Mon Dec 06, 2021 6:56 am

All times are UTC - 5 hours [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
PostPosted: Tue Feb 28, 2006 3:16 am 
Offline

Joined: Tue Feb 28, 2006 3:08 am
Posts: 2
I have a USR7902 which uses the RTL8169 chip and driver. This is supported hardware as far as I can tell. Anyone have any thoughts on why it is coming up No Device Found for ETH0? Now I am using this on an Optiplex GL5166, so it could be the PC, but a 10/100 Dlink works fine. Thanks.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Feb 28, 2006 3:53 am 
Offline

Joined: Mon Feb 27, 2006 1:19 am
Posts: 5
Which of the six versions of NASLite are you using? The 8169 is only supported in the "G" versions, I believe.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Feb 28, 2006 11:07 am 
Offline

Joined: Tue Feb 28, 2006 3:08 am
Posts: 2
I am running the free version SMBG.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC - 5 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group