NASLite Network Attached Storage

www.serverelements.com
Task-specific simplicity with low hardware requirements.
It is currently Wed Dec 01, 2021 4:35 am

All times are UTC - 5 hours [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
PostPosted: Mon Jan 29, 2007 12:49 am 
Offline

Joined: Mon Jan 15, 2007 12:42 am
Posts: 12
Location: Vancouver, BC
I finally got around to installing two Seagate 250 GB HDDs into what will be my first NASLite server. I have been following the instructions in the "Bitten by the NAS Bug" document.

I started to configure the first HDD, and it has been running for close to 24 hours and is still not complete! Is it worthwhile to check for bad blocks on a brand new hard drive?


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Jan 29, 2007 7:51 am 
Offline
Site Admin

Joined: Tue Jul 13, 2004 4:11 pm
Posts: 1771
Location: Server Elements
Checking for bad blocks is the safe thing to do. If you have the time, then do it.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Jan 29, 2007 11:52 pm 
Offline

Joined: Mon Jan 15, 2007 12:42 am
Posts: 12
Location: Vancouver, BC
Thanks Tony, I just started the configuration for the second drive.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC - 5 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group